Caz revoltător, vineri seara, de la ora 23:00, la „Sabbagh în acțiune” - copilă abuzată de tatăl vitreg - Zona de televiziune

Caz revoltător, vineri seara, de la ora 23:00, la „Sabbagh în acțiune” - copilă abuzată de tatăl vitreg


În prima ediție a noului sezon al emisiunii „Sabbagh în acțiune”, difuzată vineri, 6 ianuarie, de la ora 23:00, jurnalistul va prezenta telespectatorilor un caz de abuz cutremurător.

Povestea pe care un tânăr i-a spus-o lui Christian Sabbagh la finalul anului trecut părea mai degrabă un scenariu de film. Jurnalistului nici nu i-a venit sa creadă când a auzit că omul care îi cerea ajutorul încearcă să își „smulgă” iubita și copilul nenăscut din ghearele unui așa-zis tată vitreg. Se pare că acesta din urmă a abuzat de această femeie pe când era încă adolescentă și a dezvoltat timp de 15 ani o obsesie bolnavă pentru ea.

„Dumneavoastră vorbiți în calitate de ce? De părinte, de soț, de concubin, de amant? Spuneți-mi calitatea!” l-a întrebat Christian Sabbagh revoltat pe bărbatul impricinat.

Acuzațiile iubitului victimei sunt de-a dreptul halucinante: abuz sexual, urmăriri, răpiri și o viață printre umbre, de care femeia se chinuie acum să scape.

Întreaga poveste o veți putea urmări în prima ediție a noului sezon al emisiunii de investigații „Sabbagh în acțiune”, difuzată vineri, de la ora 23:00, la Kanal D.
Previous
Next Post »