Cum transformi o rablă într-un automobil excentric? Magie și viziune în noul sezon al seriei „Maşini pe alese” - Zona de televiziune

Cum transformi o rablă într-un automobil excentric? Magie și viziune în noul sezon al seriei „Maşini pe alese”


Edd China, maestru în ale mecanicii auto, şi Mike Brewer, expert în evaluări auto, se întorc ca să găsească, să repare şi apoi să vândă automobile la mâna a doua, în noul lor atelier din California, în noul sezon din seria „Mașini pe alese”. Din 2003, Brewer şi China au cutreierat prin toată lumea după maşini uzate, dar cu potenţial. Acum au stabilit că se vor concentra doar pe America –naţia cea mai înnebunită după maşini din lume – şi îşi propun să găsească cele mai tari modele, să le cumpere, să le refacă şi să le vândă, obţinând profituri bunicele.

Noile episoade ale sezonului 13 din „Mașini pe alese” încep miercuri, 1 februarie, de la ora 22:00 pe Discovery Channel, când băieţii se ocupă de un model american autentic: un Chevy Corvette C3 din 1968.

Având deja la activ aproape 120 de episoade şi peste 375.000 de dolari obţinuţi ca profit din vânzarea acestor maşini din toată lumea, seria revine cu acest nou sezon în care Mike şi Edd s-au mutat în frumoasa zonă de ţărm din sudul Californiei, unde cultura maşinilor e incredibil de prosperă. Mike evaluează vehicule uzate şi negociază la sânge cu americani la fel de pasionaţi ca şi el. Pe de altă parte, Edd nu-şi mai vede capul de treabă în atelier, unde are parte de tot felul de probleme mecanice dificile, căci se ocupă de o mulţime de vehicule. Tensiunea creşte când Mike, din dorinţa de a obţine profituri mai mari, alege modele cu risc crescut de probleme mecanice, dar Edd nu se lasă mai prejos şi îl trimite pe Mike să caute peste tot piese – de la arbori cotiţi până la scaune. După ce e gata fiecare maşină, cei doi o scot pentru o tură de probă, pe drumurile perfecte din California, până când Mike găseşte un cumpărător serios.

În fiecare episod, Mike vânează o maşină decentă, pe care s-o ia la un preţ corect. El citeşte anunţuri, participă la licitaţii pe internet şi vizitează cluburi auto şi garaje înainte să bată palma cu foştii proprietari. Proaspăta achiziţie este trimisă la atelier, unde Edd, cu ochiul lui de expert, o evaluează, după care se apucă de lucru şi le explică telespectatorilor tot ce face, pe măsură ce se ocupă de reparaţiile necesare. După ce maşina e gata, cei doi fac un test şi se plimbă cu ea, apoi încep să caute cumpărătorul care le oferă cel mai substanțial profit posibil.

Noul sezon din „Mașini pe alese” vă prezintă modele americane şi străine, printre care un Ford Bronco din 1970, un Porsche 912E și Cadillac V8.
Previous
Next Post »