Noutăți în luna martie 2017 la DIVA - Zona de televiziune

Noutăți în luna martie 2017 la DIVA


Filme pentru toată familia
vinerea, de la 21:00

Petreceți serile de vineri din luna martie în cel mai plăcut mod: în compania filmelor de succes de la DIVA, începând cu comedia romantică „Despărțiți, dar împreună” (pe 10 martie), cu Jennifer Aniston și Vince Vaughn, despre un cuplu care se desparte, dar niciunul dintre parteneri nu vrea să se mute din apartament. Pe 24 martie vedem celebrul film istoric „Gladiatorul”, cu Russell Crowe în rolul generalului roman devenit sclav. În luna martie mai putem urmări la DIVA peliculele „Mumia” (pe 17 martie) și „Totul despre băieți” (pe 31 martie).


Ziua femeii
miercuri, 8 martie, de la 20:00

Două filme de neratat, care ne demonstrează ce înseamnă femei puternice: „Spice Girls - Filmul” (premieră la DIVA) și „Jurnalul lui Bridget Jones”. „Spice Girls - Filmul” este o comedie muzicală britanică despre celebra trupă pop feminină Spice Girls, care își joacă propriile roluri. Victoria Beckham, Gery Halliwell, Mel C, Emma Bunton, Melanie Brown și aventurile lor nebunești prin Londra vă vor aduce zâmbetul pe buze în această zi specială.


Știu cine ești PREMIERĂ ÎN ROMÂNIA
din 20 martie, lunea, de la 21:00

Luna martie aduce la DIVA un nou serial thriller spaniol, despre drama unei familii care se destramă după dispariția unui membru al său. Un bărbat de 55 de ani se trezește clătinându-se pe o șosea, după un grav accident de mașină, este amnezic și nu reușește să își amintească nici cum îl cheamă și nici cum a ajuns aici. Numele lui este Juan Elias (Francesc Garrido), un avocat criminalist de succes, profesor universitar, căsătorit cu judecătoarea Alicia Castro (Blanca Portillo). Se pare, însă, că el nu își amintește absolut nimic.

Pe urmele misterelor PREMIERĂ ÎN ROMÂNIA
premiera cu două episoade pe 28 martie, marțea, de la 21:00

Noua producție britanică de succes care începe la finalul lunii martie la DIVA este un serial dramatic de aventuri, care îi are ca protagoniști pe Michael Landes și Ophelia Lovibond. Personajele acestora călătoresc prin toată lumea împreună - deși, inițial, nu se plac - pentru a descoperi comori ascunse. De la pădurea amazoniană, până la căutarea celui de al 51-lea ou Faberge în Siberia, cei doi explorează întreaga lume pentru a dezlega cele mai mari mistere.


Camera de gardă
joia, de la 21:00

Serialul de succes continuă în luna martie la DIVA cu noi provocări pentru echipa curajoasă de medici și asistente de la Gaffney Chicago Medical Center. Împreună, aceștia se confruntă cu cele mai grave cazuri medicale, cărora le fac față cu dedicație și compasiune. Serialul creat de producătorul executiv premiat cu Emmy - Dick Wolf (Lege și ordine, franciza Chicago) este o călătorie plină de momente dramatice și emoții într-unul dintre cele mai importante spitale din orașul Chicago.

Lege și ordine: Intenții criminale (sezonul al șaselea)
de luni până vineri, de la 13:00

În cel de al șaselea sezon al serialului care dezleagă crimele aparent perfecte vom avea parte de mai multe dezvăluiri din viețile personale ale detectivilor. Actorii Vincent D’Onofrio, Kathryn Erbe și Chris Noth s-au reunit pentru acest al șaselea sezon, iar lor li se alătură și Eric Bogosian, în rolul Căpitanului Daniel Ross, care, spre deosebire de detectivii Goren și Logan - cu care intră deseori în conflict - este un adept al regulilor.
Previous
Next Post »