Noutăți în luna martie 2017 la Discovery Channel - Zona de televiziune

Noutăți în luna martie 2017 la Discovery Channel


Roata supravieţuirii
începând de duminică, 19 martie, de la 22:00

În străfundurile Americii de Sud, pe o întindere de aproximativ 3200 km, între Chile şi Argentina, pe protagoniştii acestui program îi aşteaptă cea mai mare provocare a vieţii lor: „Roata supravieţuirii”. Zona respectivă include opt tipuri de climat, între care întinderi pustii şi îngheţate, deşerturi toride, jungle cu umiditate ridicată sau munţi arizi – şi fiecare îi obligă pe cei care vor să iasă teferi de acolo să folosească alte tehnici de supravieţuire. În această serie fascinantă de tip reality, şase participanţi sunt lăsaţi în aceste zone brutale. Fiecare este singur şi echipat la fel ca toţi ceilalţi, doar cu câteva lucruri de bază. Ţelul lor este să supravieţuiască 60 de zile, deci trebuie să-şi încropească un adăpost şi să-şi caute hrană şi apă, însă în orice moment pot fi luaţi din locul unde se află şi mutaţi într-un nou tip de climat înscris pe „Roată”, cu noi dificultăţi uriaşe de adaptare. Fiecare participant intră în joc cu altfel de cunoştinţe, de la puşcaşul marin Shon până la Kat şi pregătirea ei medicală. Oare experienţa lor de viaţă va fi de ajuns ca să-i ajute să scape cu bine din cele mai dure medii de pe glob?


Vedete în sălbăticie cu Bear Grylls
începând de luni, 27 martie, de la 20:00

Celebrităţile sunt prea obişnuite cu stilul lor de viaţă luxos şi răsfăţul hotelurilor de 5 stele, dar nu şi când pornesc la drum cu aventurierul Bear Grylls! În această serie, noi nume faimoase sunt puse la grea încercare în sălbăticie. Courteney Cox, vedeta serialului „Prietenii tăi”, îşi asumă provocarea vieţii ei când pleacă împreună cu celebrul supravieţuitor într-o aventură extremă de 48 de ore, în ţinuturile muntoase din Irlanda. Pe lista vedetelor din showbiz care i se alătură lui Bear se mai numără Nick Jonas, Mel B, Shaquille O’Neal şi Vanessa Hudgens. De la stâncile dramatice de pe ţărmul Mediteranei, din Corsica, şi până la savana din Africa de Sud sau Munţii Adirondack, temerarii îşi vor înfrunta cele mai cumplite spaime şi vor face de toate, de la salturi cu paraşuta până la coborâri în rapel, înfruntând unele dintre cele mai dificile zone de sălbăticie din lume.


Este nevinovat O. J. Simpson? Dovezile lipsă
începând de vineri, 24 martie, de la 22:00

În 1994, lumea a fost şocată când O. J. Simpson a fost arestat pentru crimă, iar procesul care a urmat, încheiat cu achitarea lui, a făcut la TV cote-record de audienţă. Detectivul particular Bill Dear şi-a petrecut ultimii 23 de ani studiind acest caz şi, având acum la dispoziţie noi dovezi, consideră că ştie cine i-a ucis pe Nicole Brown Simpson şi Ron Goldman. Acest documentar în şase părţi urmăreşte reexaminarea dovezilor, căci Bill Dear recrutează doi anchetatori care să revizuiască materialele găsite şi să evalueze teoria formulată de el. Vor fi oare cei doi de acord cu teoria lui şi vor identifica un suspect?


Lupte între roboți
începând de sâmbătă, 4 martie, de la 23:00

Începe supremul măcel între roboţi, căci gladiatorii mecanici intră în arenă pentru un nou turneu, luptând pentru glorie, mutilare şi distrugere totală! În această încleştare aprigă între maşinării, e clar că vor sări scântei şi vor muri roboţi. Programul vine cu toată adrenalina şi senzaţiile tari ale unui eveniment sportiv de anvergură, la care adaugă însă cele mai noi tehnologii robotice şi inventatori incredibili. Urmărim acţiunea pe parcursul celor 32 de runde captivante ale competiţiei, încununate de un final care va decide ce robot e cel mai mare şi mai tare din acest campionat. Fiecare episod intră în focul acţiunii, cu tehnologii performante, camere de filmat şi analiza secvenţelor de luptă. Cine va demonstra că are calităţile necesare ca să câştige cea mai măreaţă competiţie între roboţi din toate timpurile?
Previous
Next Post »