Noutăți în martie 2017 la AXN - Zona de televiziune

Noutăți în martie 2017 la AXN


Negociatorii (sezonul întâi)
din 21 martie, de la 21:00

Eric Beaumont (Luke Roberts) este un negociator de excepție în situații de criză, în special când sunt implicați și ostatici. Echipa lui Eric intră în acțiune pentru a salva vieți atunci când nimeni altcineva nu o poate face. În pofida mizelor uriașe, Eric refuză să apeleze la violență, chiar și atunci când se confruntă cu cei mai periculoși criminali. Urmărește un serial în vogă, plin de suspans, din 21 martie, pe AXN!

Informații suplimentare

Distribuția: Luke Roberts, Sarah Greene
Titlul original: Ransom


Spionul cibernetic (sezonul întâi)
din 21 martie, de la 22:00

Gabriel este un agent special și cu totul diferit de restul colegilor – acesta stochează toate informațiile digitale de care are nevoie într-un microcip pe care îl are implantat în creier. Astfel, GabrielVaughn poate accesa informații super-secrete, ca un as în mâneca agenției guvernamentale de securitate pentru care luptă împotriva adversarilor. Un serial procedural, înțesat de intrigi și suspans la cel mai înalt nivel, urmărește povestea agentului secret – Gabriel Vaughn, interpretat de Josh Holloway (Lost).

Informații suplimentare

Distribuția: Josh Holloway
Titlul original: Intelligence


Sherlock (sezonul al patrulea)
din 27 martie, de la 21:00

Mult așteptatul sezon patru al seriei Sherlock vine pe AXN din 27 martie, cu răspunsuri îndelung căutate. Cine este, de fapt, soția lui John Watson și ce rol joacă ea în viața soțului său, dar și a prietenului acestuia? În primul dintre cele trei episoade ale noului sezon, Sherlock investighează moartea misterioasă a unui tânăr. Cazul îl conduce către un alt mister, atunci când o sculptură aflată în posesia tatălui victimei se sparge. Odată cu aceasta, ies la iveală multe secrete.

Informații suplimentare

Distribuția: Benedict Cumberbatch, Martin Freeman, Mark Gatiss


Sherlock Holmes și Dr. Watson (sezonul al cincilea)
din 27 martie, de la 23:00

Noul sezon din Sherlock Holmes și Dr. Watson începe exploziv! O explozie mortală îi aduce pe Sherlock și Dr. Watson la fața locului, unde Sherlock observă o persoană ciudată și începe să o urmărească, dar lasă în urmă o amprentă. Ce secrete ascunde amprenta și cum se leagă de explozii? Aflați luni, 27 martie, de la 23:00.

Informații suplimentare

Distribuția: Jonny Lee Miller, Lucy Liu
Titlul original: Elementary
Previous
Next Post »