Seria „Revenge Body with Khloé Kardashian” se încheie duminică, 19 martie - Zona de televiziune

Seria „Revenge Body with Khloé Kardashian” se încheie duminică, 19 martie


E! vă invită să petreceți un final de săptămână în compania lui Khloé Kardashian și a celebrei sale familii, cu un final de sezon, o premieră și un maraton, toate dedicate celui mai cunoscut clan din America!

Seria „Revenge Body with Khloé Kardashian” ajunge la final duminică, 19 martie, ultimul episod al seriei fiind difuzat de la ora 22:00. În acest episod, intitulat „Typecast & Camera Shy”, urmărim povestea unei cântărețe de operă, Anjelica. De când s-a îngrăşat, aceasta apare doar în roluri minore, iar Khloé și specialiștii săi o ajută să-şi revină şi să gândească pozitiv.

Înainte de finalul acestei serii, E! difuzează duminică, 19 martie, de la ora 14:00, un maraton al întregului sezon al seriei „Revenge Body with Khloé Kardashian”.

Surprizele nu se opresc aici, pentru că tot duminică, 19 martie, la ora 21:00, la E! vedem premiera sezonului 13 al seriei de success marca E! „Keeping Up with the Kardashians”. În noul sezon, familiei i se alătură un nou membru, clanul are parte de noi începuturi şi îşi testează rezistenţa la noile provocări. Khloé începe o nouă idilă şi se gândeşte să îşi repare relaţia dificilă cu Caitlyn, care a reprezentat o parte importantă din viaţa ei timp de peste 20 de ani. După luni de pauză, Khloé vrea să îşi rezolve diferendele, pentru a se înţelege mai bine.
Previous
Next Post »