Din această toamnă, George va prezenta un show exploziv la Kanal D: „Super Potriveala” - Zona de televiziune

Din această toamnă, George va prezenta un show exploziv la Kanal D: „Super Potriveala”


O noua vedetă de top se alătură Kanal D pentru a prezenta, din toamnă, un super show: „Super Potriveala” („Match Game”), una dintre cele mai longevive si de succes emisiuni-concurs din istoria televiziunii mondiale!

E tânăr, carismatic și cu un succes nebun în tot ceea ce a întreprins până acum în lumina reflectoarelor, fie că este vorba de muzică sau de proiecte în televiziune. George (ex Jorge) va intra în familia Kanal D la cârma unei competiții care le va aduce concurenților nu numai celebritate, ci și un premiu consistent de 25.000 de lei la fiecare ediție a show-ului!

Sunt foarte bucuros și onorat să prezint un format celebru cum e «Match Game», la Kanal D! Abia aștept să începem filmările și să îmi cunosc mai bine colegii; pe mulți dintre ei deja îi știu de ani buni, dar cu siguranță se vor lega prietenii strânse pe mai departe”, a declarat George despre venirea la Kanal D.

George va avea alături de el, în concurs, un panel cu șase vedete foarte apreciate de publicul din România. În fiecare ediție, doi concurenți (non-vedete) își vor testa abilitățile și se vor distra copios încercând să afle cuvintele lipsă dintr-o propoziție, astfel încât răspunsurile lor să se potrivească cu cele ale starurilor din panel.

Jocul constă în două runde, urmate de etapa finala („Super Match"), jucată doar de concurentul care a adunat cele mai multe puncte la finalul rundei 2.

„Potrivirea”, care aduce punctele ce-i vor departaja pe concurenți, se obține atunci când un concurent și un membru al panel-ului oferă un răspuns identic/similar la aceeași întrebare.

Despre formatul original – „Match Game"

„Match Game” este unul dintre cele mai cunoscute game show-uri din lume, a avut premiera în 1962 și este considerat și astăzi una dintre cele mai de tradiție și de succes emisiuni-concurs internaționale. În 2013, celebra publicație americană „TV Guide” clasa „Match Game” pe locul 4 în topul celor mai de succes 60 de game show-uri realizate vreodată.

„Match Game” a fost și rămâne o sursă de inspirație pentru foarte multe game show-uri, însă cel mai cunoscut spin-off rămâne „Family Feud” (model preluat și de televiziuni importante din România). În vara anului 2016, ABC semna cu celebrul actor Alec Baldwin pentru rolul de prezentator, relansând astfel „Match Game” dupa o pauză de mai bine de 20 de ani. În primăvara acestui an a fost lansat cel de-al doilea sezon al show-ului, cu Alec Baldwin prezentator.

„Match Game” rămâne un show de succes, care s-a reinventat și a avut succes răsunător de-a lungul a mai bine de jumătate de secol, descrețind frunți ale generații întregi din întreaga lume.

Formatul este distribuit de  FremantleMedia North America. „Match Game” a mai fost realizat în teritorii din întreaga lume: S.U.A., Australia, Canada, Indonezia, Mexic, Franța, Germania, Marea Britanie. A cunoscut un succes uriaș în toate aceste țări, iar relansarea sa la ABC, cu Alec Baldwin ca prezentator, după două decenii de pauză, a crescut cota de piață a postului, la nivelul target-ului comercial, cu 70%.

Casting pentru „Super Potriveala”!

Astăzi s-a dat startul castingului pentru acest show, așadar toți cei care au împlinit vârsta de 18 ani și doresc experiența vieții lor, distracție la maximum în lumina reflectoarelor și un premiu consistent de 25.000 de lei, se pot înscrie accesând pagina http://www.kanald.ro/superpotriveala.
Previous
Next Post »